luni, 22 iunie 2009

Trist...

Asta ar trebui sa fie ceva amuzant fiind un banc, dar...e trist...

"D-zeu se hotaraste sa creeze lumea. Il ia pe Sf.Petru cu el si incepe: - Pai...sa facem globul...asa, punem niste continente pe el, aici punem un desert saharian, mai la nord o Mare Mediterana, niste Alpi, o Campie Panonica...Un pic mai la est hai sa punem niste Carpati cu zacaminte aurifere, niste dealuri roditoare cu vii selecte, campii manoase, o Delta a Dunarii, o Mare Neagra... - Doamne, il intrerupe Sf. Petru, nu ti se pare ca ai cam exagerat? In alte parti ai pus doar cate una din fiecare, pe cand aici ai pus din ce-i mai bun! - Nu-i nimic, sa vezi ce popor o sa le dau ! "

Si revin la un articol mai vechi scris pe aici...degeaba avem o tara frumoasa daca "noi" am fost defecti din fabrica....

2 comentarii:

  1. nu am fost defecti din fabrica.. ne-am stricat pe masura ce a trecut timpul .. problema e ca dupa revolutie au iesit multe specimene din astea de care vb si tu .. s-au vazut cu libertatea pe tava si nu au stiut ce sa faca cu ea . sa pretuiasca ce au realizat cei din '89 .. dar hai sa speram ca pana la urma toate vor iesi asa cum vrei noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ehhh. romanul e cam egoist si foaste hapsan. daca ar putea sa ia tot pt el asa ar face. mai sunt si exceptii dar foarte putine.

    RăspundețiȘtergere