miercuri, 8 ianuarie 2014

In felul meu

M-am indragostit de tine in felul meu. Am facut-o intr-un mod unic. De aceea probabil ca nu ai stiut sa citesti mutarile mele. Indragostindu-ma de tine a fost cel mai usor lucru pe care l-am facut. Sa-mi dau seama cat de important ai ajuns pentru mine?...cel mai greu examen, a trebuit sa te pierd. Si te-am pierdut moral si legal.
Asa cum esti prezent in visele mele, asa cum imi doresc sa fii aici langa mine, asa  cum imi doresc sa te sarut ca si cum as face-o pentru prima data, asa cum te vreau acum, sa-ti simt respiratia in parul meu si mainele tale mari strangandu-ma la pieptul taucald si moale, asa stiu ca ma iubesti si tu. Si inteleg ca iti este greu.
E coplesitor sentimentul care te incearca atunci cand in sinea ta stii ca probabil ceva ai facut gresit, ca exista o sansa foarte mare sa fi pierdut acea persoana, acel ceva care oricat de banala ar fi ziua, ar fi reusit sa puna un zambet pe chipul tau.
 ....
Da! Te iubesc! Te iubesc intr-un mod neinteles. Te iubesc fara limita. Te iubesc indiferent unde esti sau cu cine esti! Te iubesc pe tine! Nu ceea ce faci, nu ceea ce ai sau nu ai.
Iubesc umorul tau copilaresc, uneori sarcastic. Iubesc maturitatea ta mascata de o naivitate voita. Iubesc copilul nazdravan. Te iubesc "pana la cer" si dincolo de el.Te iubesc asa cum nimeni nu ar face-o. Stii, nu cred ca cineva te poate iubii atat de mult, neavandu-te.

Asa te iubesc eu...in felul meu! ;)

"If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back." (Chuck Bass)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu