Shakespeare Quotes

sâmbătă, 18 februarie 2017

Curaj si demnitate

Femeia curva. Majoritatea banuiesc ca v.ati gandit la femeia care a avut multi barbati. Dragi barbati, nu toate femeile sunt curve si interesate de ceea ce aveti. Ce e femeia curva? Este femeia care inseala. O femeie care iubeste nu va insela niciodata.

Femeia maritata, care are inca o relatie "de timpul liber" este femeia curva. Cred ca atunci cand esti prins intr.o casnicie ce nu iti mai aduce fericire si doar dupa ce ai incercat sa depui un efort sa faci lucrurile sa mearga si nu reusesti, atunci consider ca e momentul sa ai curajul, demnitatea si respectul fata de tine, fata de persoana pe care ai luat.o "la bine si la rau"...fata de dragostea pe care v.ati purtat.o candva...sa pui punct si sa o iei de la zero. Asta inseamna curaj. Nu cred ca o femeie care este nemultumita de casnicia ei, care isi face un amant si construieste o relatie cu acesta...are vreo scuza pentru ca inseala. Inteleg ca se poate indragosti. Poate chiar indragosteala de un alt barbat o face sa fie nefericita in casnicia pe care o are. Dar de la indragosteala la a avea o relatie...cred ca aici e linia subtire pe care orice femeie nemultumita de casnicia ei nu ar trebui sa o treaca pana nu incheie relatia cu sotul ei...macar din respect pentru ea, pentru sotul ei (sa nu il puna intr.o situatie jenanta si lipsa de consideratie), cat si pentru noul ei iubit (aratandu.i ca este o femeie demna si capabila sa isi asume riscuri neavand o relatie deja cu el). Faptul ca divorteaza ca sa iasa dintr.o casnicie astfel inca sa isi poata trai povestea alatuti de un barbat cu care deja avea o relatie...ma scuzati dar asta nu.i curaj...asta e o miscare sigura stiind ca dincolo de divort te asteapta cineva.

....

De ce femeia singura poate fii cu cati barbati vrea ea fara a fi catalogata curva? Pentru ca nu si.a luat nici un angajament fata de un barbat. Independenta de a face ce vrea cu cine vrea nu o face curva....pentru ca nu se tradeaza pe ea si nici pe unul caruia i.a facut vreun juramant de "pana cand moartea ne va desparti". Femeia singura e libera sa fie cu cine vrea, cand vrea si cum vrea...ceea ce o face independenta si demna.

Si apoi...atunci cand iubesti si esti iubit...cu totii avem curaj sa facem orice pentru a fii cu cel pe care il iubesti si te iubeste. Dragostea iti da curaj. Caracterul iti da demnitatea sa faci ceea ce e corect fata de oamenii din viata ta si fata de tine.

Nu degeaba se zice ca..."Ceea mai atractiva calitate a unei femei este atunci cand stii ca nu a fost cu toata lumea si nu va fi cu oricine".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu